IBOENDA AMSTERDAM DE CLERCQSTRAAT

IBOENDA AMSTERDAM DE CLERCQSTRAAT Indonesische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij iBoenda Amsterdam De Clercqstraat. Meer weten? Ontdek meer

27 jul 2022 om 23:10 De rundvlees was droog en had helemaal geen saus dat was wel minder. Nasi goreng was wel lekker en de groenten.
14 jul 2022 om 21:19 Lekker eten. Prettige bezorger.
12 jul 2022 om 23:59 Eten was niet heel warm meer en smaak was niet heel speciaal/smaakvol. Bami en kip waren droog. Aubergine was wel erg lekker
12 jul 2022 om 22:57 Ordered the Rijsttafel iBoenda Rice for two persons. All the meats (Chicken, beef, meatballs and satay) were terribly hard and dry. Would not order again.
1 jul 2022 om 22:08 Heerlijk eten! Bezorger was ruim 45 minuten te laat.
28 jun 2022 om 22:49 Ik bestel al jaren bij thuisbezorgd. Ik heb gelukkig nog nooit problemen gehad met bezorging. Binnen 30 minuten heerlijke maaltijd van iboenda zoals altijd. Heerlijk! Aanrader! De beste in Amsterdam!
20 jun 2022 om 20:29 Heerlijk eten. Keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger
13 jun 2022 om 23:24 Nasi rames was een beetje karig. Smaak was oké maar nogal droog. Ik heb er anderhalf uur op moeten wachten. Schandalig lang. Al met al te duur voor wat je krijgt.
4 jun 2022 om 7:54 Lekker op smaak maar vlees was hard en wat taai.
4 jun 2022 om 1:44 Pluspunten.. Alles was heerlijk.. Echt bijna zoals oma t maakte. Minpuntje is: Alles in 1 grote bak. Had liever kleine aparte bakjes gehad.. Ik ga volgende keer wel naar het restaurant zelf.. Kortom.. Complimenten aan de kok.
16 mei 2022 om 18:29 Heerlijk gegeten zoals altijd! Aanrader!
4 mei 2022 om 20:59 Allereerst; wat een goede porties en heerlijk eten! Het was mijn eerste keer bestellen hier, maar zeker niet de laatste! Ik voelde me eventjes weer op vakantie op Bali