IBOENDA AMSTERDAM DE CLERCQSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1367 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij iBoenda Amsterdam De Clercqstraat. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 21:09 Eten was heerlijk maar bezorgen duurde echt te lang.
25 feb 2024 om 6:05 Op zich is de smaak goed, maar opwarmen in de magnetron maakt het droog en taai
9 feb 2024 om 20:55 Héérlijk rames met voldoen vlees en boontjes en frisse zuur erbij. Aanrader!
8 dec 2023 om 20:39 Rundvlees was zeer taai. Hard gewoon. Kip zeker niet mals zoals het hoort. Tweede keer dat ik het probeer. Tweede keer dezelfde ervaring. De saté smaakt zo naar citroengras dat de smaak echt niet lekker meer is. Zonde!!!!
2 dec 2023 om 1:56 Vlees was erg taai proefde als oud. Sate zat vreemde smaak aan. Weg gegooid, rest van eten was goed. 3 porties eten waarvan een niet goed.Jammer.
30 nov 2023 om 19:53 Sate sausje is als bruin water zo dun - Omg gewoon vies sorry hoor maar zonder alle kwaliteit!
24 nov 2023 om 20:48 Het was weer overheerlijk
17 nov 2023 om 9:24 Zo kun je eten NIET verpakken.. alle groentes en vlees boven op de rijst in 1 bak..druk de deksel aan en alle jus/saus/sappen zakken in de rijst..dus zompige rijst..droog vlees en groenten.. jammer..op me verjaardag. Voor mij niet meer
4 nov 2023 om 21:30 Ik ben er tevreden mee maar ik moet er nog wel even goed kijken hoe het zit met bestellen van de maaltijden
4 nov 2023 om 20:33 Delicious big portion of food, super affordable price and always tasty and quick
4 nov 2023 om 14:15 Lekker, gele rijst met gehaktballetjes en spruitjes!
4 nov 2023 om 10:11 Bestelling om 1825 geplaatst . Bezorgd om 2010. Bijna 2 uur gewacht! Nooit meer